zuza's pretty and delish stuff

Paul – Maison de qualite fondee en 1889

Posted on: 27/02/2011

Inspirata de a way way past midnight snack de aseara, in timp ce jucam Trivial Pursuit cu my best friends in the whole wide world, trebuie sa recomand cu maxima caldura lantul de patiserii/cofetarii Paul, care ne-a rasfatat cu aceasta ocazie cu Macarons (cu zmeura si fistic, exact la fel de bune ca cele mancate la Galeriile Lafayette in Paris), tarta cu lamaie si o prajitura cu cioco ceva, can’t remember it’s name.

Realitatea e insa ca nu are nici un sens sa fiu precisa in recomandarea asta, n-am cumparat nimic de la ei care sa nu fie mindblowing de bun – dupa parerea mea, big chain or no chain – au cele mai bune prajituri si torturi/tarte existente in Bucuresti la ora asta. Cele de la Centro Pastry poate se mai apropie, dar astea par mult mai naturale. Poate ca nu sunt, dar par ;))

Apropos de naturalete, pe tartele framboise de la Paul am gasit cea mai buna zmeura mancata de mine vreodata, superaromata si proaspata (poate chiar mai buna ca aia pe care o mancam in copilarie direct din tufis la Bran). Ceea ce ma face sa va recomand tortuletul cu zmeura (nu tarta, ci cel cu crema de vanilie si piscotele de jur imprejur), care e demential si super-usor.

Downside: scumputz. Scump ;))

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Pretty and delish categories

Older pretty and delish stuff

Advertisements
%d bloggers like this: